Doncs bé, si el passat post el vaig escriure al matí, a la tarda ja vaig anar a comprar tots els ingredients per fer els makis i, aprofitant que no tenia un dia gaire bo, al vespre em vaig posar a fer-los per distreure'm. El resultat va ser tot un èxit (també el fet de cuinar per oblidar les penes)!
Com que això no pretén ser un bloc de cuina, no us explicaré com els vaig fer, però sí que us deleitaré amb algunes fotos:
Maki de salmó fumat i alvocat amb llavors de sèsam |
Maki d'alvocat i surimi |
Pel meu gust, els primers van quedar massa grans i, per tant, difícils de menjar sense que es desfessin quan els sucàvem a la soja. També trobo que queden millor amb l'alga nori per fora, però pa' gustos, los colores.
El proper dilluns, com que tinc un dinar familiar, potser en faré alguns més, aquest cop adaptats als gustos generals de la gent, amb pollastre, cogombre i truita com a possibles ingredients principals. Seran uns makis totalments falsos, però s'han de tastar coses noves, que no?