dijous, 30 de juny del 2011

A la muntanya!

Escric aquestes línies amb uns braços vermells que comencen a pelar-se, un nas que ja s’ha pelat del tot i el record d’uns agulletes que m’han acompanyat un parell de dies ben bons. Sí, aquest cap de setmana he estat a la muntanya! Una mica més concretament (una mica, perquè ja sabem que el sentit de l’orientació no és el meu fort), a la Cerdanya francesa.
La intenció del meu amic Francesc era fer-me pujar fins als estanys de Coll Roig, però les meves forces d’excursionista aficionada van esgotar-se en algun punt del camí i les cames van decidir fer mitja volta i arrossegar-se muntanya avall. Però malgrat no arribar al nostre destí, estic contenta perquè el lloc era maquíssim i hi havia aigüeta per tot arreu per refrescar-se de la brutal calor que va fer. Llàstima que la son del matí m’impedís recordar-me de la crema solar… Apunt importantíssim: crema solar a la muntanya SEMPRE! Si veiéssiu els meus braços entendríeu per què ho dic… 
Però anem al que toca, que jo el que volia era deixar-vos per aquí unes quantes fotos de les que vaig fer. Espero que us feu una idea del dia tan maco que vam passar!

Em direu quina és la vostra preferida?

Salut!